Nordea børneopsparing

Børneopsparing » Invester i dine børns fremtid | Nordea

Du kan oprette en opsparing til børn mellem 0 og 14 år, og hvert barn må kun have én børneopsparing. Du kan i alt indbetale 6.000kr. om året, og der kan max.

Børneopsparing regler » Se dem her – Nordea

Du må hvert år indbetale op til 6.000 kr. på børneopsparingen. Du må maksimalt indbetale 72.000 kr. i hele opsparingsperioden. Ud over de maksimale 72.000 kr.

Investering af børneopsparing » Se hvordan – Nordea

Med Børneopsparing Depot kan du frit investere gennem vores handelsplatform, …

Opret en Børneopsparing – Nordea

Du kan oprette en opsparing til børn mellem 0 og 14 år, og hvert barn må kun …

Børnebørnskonto – Nordea

Der er grænser for, hvor meget du må spare op på en almindelig børneopsparing. Læs om reglerne for børneopsparing og hvordan du opretter kontoen.

Invester børneopsparingen med Nora – Nordea

Hvis du har oprettet en børneopsparing til dit barn eller barnebarn, kan du nemt og hurtigt investere den med vores digitale investeringsrådgiver Nora.

Giv børnene et solidt økonomisk fundament – Nordea

– Her kan det værd at huske på, at en børneopsparing som tommelfingerregel er en langsigtet opsparing. Derfor er det en god idé at overveje at investere pengene …

Når du fylder 18 år – Nordea

Skal du flytte, låne penge eller have udbetalt din børneopsparing? Når du er kunde hos os, kan du altid få hjælpe, hvis du har spørgsmål vedr. din økonomi, …

Opsparing | Find en løsning for dig – Nordea

Opsparing | Find en løsning for dig | Nordea

Er du i tvivl, om du får positive renter på din opsparing? · Gå ind på kontoen i mobilbank og åben ‘Detaljer’ i bunden af siden, eller i netbank, ved at klikke …

Overvejer du at spare op? Find den opsparing, der passer til netop dit behov – uanset om du skal spare op til bolig, børnebørn eller noget helt tredje. »

Konto til børn 0-12 år – Nordea

Konto til børn 0-12 år | Nordea

Som ny kunde i Nordea får dit barn en Juniorkonto, der gælder indtil barnet er 12 år. Du kan også oprette en børneopsparing eller en børnebørnskonto. Gode råd …

Når børn sparer op, lærer de hurtigt, at pengene har en værdi. Start de gode vaner tidligt og få en juniorkonto til dit barn. Læs om juniorkonto her.

Keywords: nordea børneopsparing, børneopsparing nordea