Firstcard nordea

First Card – Mere tid til det der betyder noget – First Card

First Card – Giver dig mere tid til det, der er vigtigst for din virksomhed. — First Card – Mere tid til det der betyder noget

Med First Card har du altid hurtig og nem adgang til kredit. Rentefri kredit … Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Abp, Finland.

Få en First Card firmakortaftale tilpasset din virksomhed

Få en First Card firmakortaftale tilpasset din virksomhed | Nordea

Med First Card får du en komplet firmakortaftale, tilpasset din virksomheds behov. Og skulle jeres behov ændre sig, kan du altid tilpasse aftalen.

Tag dit First Card med på rejsen – Nordea

Tag dit First Card med på rejsen | Nordea

Med et gyldigt First Card er du som kortholder altid dækket af en rejseforsikring, som vi har udviklet sammen med Tryg – uanset om rejsen er betalt med …

Rejseforsikring med First Card – Nordea

Rejseforsikring med First Card | Nordea

Med et gyldigt First Card er du som kortholder altid dækket af en rejseforsikring, som vi har udviklet sammen med Tryg – uanset om rejsen er betalt med kortet …

Situationen med corona-virus ændrer sig hele tiden. Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du har en rejseforsikring gennem dit First Card i Nordea.

Log på

First Card

Hvis du ikke har et dansk CPR-nummer, så kan du logge på Online services med dit bruger-ID og den tilhørende kode som First Card har sendt.

First Card

Online services. NemID · Forenklet login. Klikk på linket for at logge ind. Log på. Anbefalede browsere. 15-02-2023.

First Card | Firmakort og udgiftsløsning med Acubiz og Nordea

First Card og Acubiz tilbyder en samlet firmakort- og udgiftsløsning med kreditkort og smart app. Opnå 100% kontrol over forbrug på kortene.

First Card – Apps i Google Play

Denne app er for dig, som har et First Card betalingskort. Den kan bruges på smartphones og tablets, og du skal bruge MitID for at logge ind.

Du får overblik over dine korttransaktioner og en enkelt kanal til kundeservice.

Aktivér dit First Card – YouTube

Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Nordea First Card. Download Nordea First Card and enjoy it on your iPhone, …

Keywords: firstcard nordea, nordea first card