Dansk online spil

Dansk læringsspil | Digipuzzle.net

Alfabetspil · Ordforråds-spil · Stavespil · Grammatik-spil · Galgeleg – Ordsprog og talemåder · Ordjagt.

Gratis online spil for børn og voksne – spil og sjov på DUDA

Spil masser af sjove gratis online spil for børn og voksne. Fra børnespil over action og skydespil til udfordrende brætspil og kortspil.

Danske Spil | Hele Danmarks spilselskab

Danske Spil – Hele Danmarks spilselskab

Danske Spil er ejet af dig og mig. Vi tilbyder spil som glæder, underholder og overrasker. Vi tager ansvar for at spil bliver ved med at være underholdning.

Gratis spil på nettet – Ideer til indskolingen

Ideer til indskolingen: Gratis spil på nettet

11. sep. 2019 — Jeg støder indimellem på folk, der efterlyser spil, som eleverne gratis kan spille … Jeg har fundet links til dansk, matematik og engelsk.

Dansk online – Lær det Danske sprog online med LinGo Play

I web versionen af LinGo Play kan du spille duel-spil, hvor den hurtigste og smarteste spiller vinder, og du har også mulighed for at tage grundlæggende dansk …

GRATIS ONLINE SPIL – Spil De Bedste Gratis Spil på Poki

Spil Gratis Online Spil på Poki.dk, den Ultimative Legeplads! Nye Spil Hver Dag. Vælg dit Favorit Spil, og Hav Det Sjovt!

Børnespil i Ramasjang – Online spil gratis for børn (4-8 år) – DR

Børnespil i Ramasjang – Online spil gratis for børn (4-8 år) | DR

Her kan du spille alle Ramasjang’s spil online helt gratis. Find lærerige og sjove spil til børn – lær om trafikken, bogstaver eller løs gåder med Kristian.

Her kan du spille alle Ramasjang’s spil online helt gratis. Find lærerige og sjove spil til børn – lær om trafikken, bogstaver eller løs gåder med Kristian

kopiark, spil og læring til dansk – Dansktip

Dansktip – kopiark, spil og læring til dansk

Opgaver, kopiark, print og spil til dansk og danskfaget i folkeskoler og specialskoler. Online spil og læring. Escape rooms.

Læringsspil til dansk – Leg og Lektie

15. jan. 2019 — Denne side indeholder en masse rigtige gode læringsspil, der er gratis at bruge. Vi har lavet læringsspil til både engelsk, matematik, dansk …

Klasserumsspil

Spillene er multimodale og foregår både digitalt og i klasseværelset. Læreren bedømmer elevernes præstationer og driver spillet fremad. Alle spil er bygget op …

Keywords: dansk online spil, skole spil dansk, dansk skole spil, dansk spil skole