Covid smitte net

corona | covid-19

Coronasmitte.dk er de danske myndigheders fælles hjemmeside, hvor borgere og virksomheder kan finde aktuel information, vejledning og viden om COVID-19.

Pas på falske beskeder med Sundhedsstyrelsen som afsender

Sundhedsstyrelsen

11. mar. 2020 — Den falske side ligger på .net-domænet, mens Sundhedsstyrelsens rigtige hjemmeside ligger på .dk -domænet.

Flere borgere har modtaget falske e-mail og sms-beskeder om, at Sundhedsstyrelsen har sendt dem ny digital post.

Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsens opgave er at fremme folkesundheden og skabe gode rammer for sundhedsvæsnet i Danmark.

Advarsel til borgerne! Falske sms-beskeder fra TestCenter …

Advarsel til borgerne! Falske sms-beskeder fra TestCenter Danmark

17. aug. 2020 — Er prøven positiv – altså, har man COVID-19-virus i kroppen – vil man desuden blive ringet op af Styrelsen for Patientsikkerhed.

De seneste dage har flere borgere oplevet at få falske SMS-beskeder fra TestCenter Danmark. Her forsøger ukendte afsendere at franarre dem personlige oplysninger.

Statens Serum Institut

SSI overvåger og publicerer data over mange forskellige sygdomme. Her kan du finde links til vores covid-19-, influenza- og RSV-dashboards.

Statens Serum Institut (SSI) sikrer forskningsbaseret sundhedsdokumentation, rationel udnyttelse af it i sundhedsvæsenet og beredskab og forebyggelse i relation til smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser.

Coronaprøver: Velkommen

Her kan du bestille tid til PCR-test for covid-19. … Skal jeg testes, hvis jeg har været i kontakt med en smittet. Pil mod højre.

Coronavirus/COVID-19 – Borger.dk

Information om COVID-19 og om, hvordan du kan hjælpe med at begrænse udbredelsen af sygdommen. … Smitte og forebyggelse af COVID-19.

COVID-19-test – Danske Regioner

Danske Regioner – COVID-19-test

Regionerne har etableret et landsdækkende net af teststeder over hele landet med … På baggrund af smitteudviklingen og den nationale teststrategi justerer …

Regionerne står for test af danskerne i samarbejde med TestCenter Danmark. Regionerne har etableret et landsdækkende net af teststeder over hele landet med både mobile og faste testcentre, så alle borgere nemt og hurtigt kan blive testet.

Så mange er smittet med COVID-19 i din kommune

Så mange er smittet med COVID-19 i din kommune – Dagens Medicin

4. feb. 2022 — Få det fulde overblik her: https://datawrapper.dwcdn.net/RlrMc/183/. Så mange har fået COVID-vaccinen. Antal vaccinerede personer: 4.845.675.

Coronapas-appen – Sundhedsdatastyrelsen

Coronapas-appen dokumenterer, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ, … og om du har været registreret smittet med coronavirus.

Keywords: covid smitte net, coronasmitte net